Sobre mi

Guiomar Sánchez Pallarès
@guiomar_sp
g.sanchezpallares@gmail.com


 

De petita, cap al principi dels 90, tenia, al suro de l’habitació, una postal del Guernica de Picasso. També em sabia qui havia pintat les Menines, i els primers versos de La Guitarra de Lorca.

Uns anys més tard m’intento guanyar la vida en el món cultural, que es diu aviat. Amant de l’art, la literatura, els viatges, la història, etc. i la seva investigació i difusió. M’interessa el comissariat i la gestió cultural, la pedagogia i les sinèrgies artístiques. Per això, sempre he intentat treballar en l’àmbit museístic, amb pràctiques a diferents centres d’art contemporani de Tarragona i Barcelona. He fet de guia, venut tickets i vigilat sales. Algunes d’aquestes coses encara les faig avui dia.

La meva altra passió és la lectura i l’escriptura i, des del 2014 escric i col·laboro amb diversos mitjans digitals o impresos. Aquest web neix per aunar les coses que faig, les coses que escric.

També tinc dos fillets: el blog Cultius Culturals, nascut al febrer del 2013 juntament amb dos companys de la uni, quan just acabàvem la carrera i no sabíem què fer amb les nostres vides; i l’associació cultural #BaqraCultura http://www.baqra.net des d’on realitzem exposicions, xerrades i altres activitats culturals.

 

IMG_3959

 

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑