Cultius Culturals

El Cultius Culturals és un projecte online nascut el febrer de 2013 juntament amb dos companys més de la universitat. Des de llavors escrivim, fem crítica i reflexionem al voltant de l’art, la cultura, els viatges, la literatura i tot un seguit de temes variats.

A més a més serveix de plataforma per a que altres persones escriguin i donin el seu punt de vista sobre diversos temes culturals, es realitzen esdeveniments -especialment a la xarxa- i forma part de l’equip de comunicació de l’associació cultural #BaqraCultura, que realitza exposicions.

 

Podeu llegir tots els meus articles del Cultius aquí.


 

Cultius Culturals es un proyecto online nacido en febrero de 2013 conjuntamente con dos compañeros de la universidad. Desde entonces escribimos, hacemos crítica y reflexionamos sobre el arte, la cultura, los viajes, la literatura y otros muchos temas.

Además sirve de plataforma para que otras personas escriban y den su opinión y punto de vista sobre diferentes temas culturales; se realizan eventos -especialmente en las redes- y forma parte del equipo de comunicación de la asociación cultural #BaqraCultura, que realiza exposiciones.

logocc

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: